gőz-zuhany
cégünkrőltermékekárakletöltésektechnikakapcsolat

St. Trop 

A termékeket megrendelheti a Stella Ceramia kft 1065 Budapest, Lázár u. 1. szám alatti bemutatótermében, vagy emailben vagy telefaxon. Hétköznap 10-18 óráig, szombaton 10-13 óráig tartunk nyitva.
fax.: 06 1 269-3031
telefon: 06 1 269-3030
Mobil: 06 30 446-7936

 

Home | termékek | gőz-zuhany |

FELSŐ KATEGÓRIÁS WELLNESS
Gőzkabin sokféle van. De csak egy van, amit a francia designer, Philippe Starck tervezett, ez a St.Trop a Duravittól. Módszeresen egyszerű, úgy mutatja magát, mint egy egyszerű téglalapot. Az ajtó olyan, mint egy festménynek a kerete. Így a belső tér egy vászon, amelyben a víz játszik: zuhanyozás a kézi vagy a tányér fejzuhannyal, gőz zuhannyal, Kneipp terápiával, vagy egyszerűen csak pihenni a lágy, kellemes fényben ... Még a szokásos széket is a művész alkotta, úgy néz ki, mint egy modern szobor. A kabin magasfényű fehér, az alumínium ajtókeretet 27 különböző Duravit felülettel lehet rendelni. A 1000 x 1000 mm-es nagy gőz-zuhanykabint fal elé épített és sarok változatban (bal vagy jobb) készítik. Design by Philippe Starck

cikk a Lakber Magazinban

Philippe Starck tervezte a Duravit "St.Trop" gőz-zuhanyt.

"Ha elég szerencsés vagy, hogy legyen egy jó ötleted, akkor kötelességed mindenkivel megosztani ezt az elképzelést", mondta nem más, mint Philippe Starck a neves tervező. És most megosztotta velünk a design ötlet egy különleges fajtáját: tervezett a fürdőszoba gyártó Duravitnak egy új gőzkabint.

előző | felső szint | következő |

Copyright © 2012 duravit-szaniterek.hu. All rights reserved.

duravit@stellaceramia.hu